Для партнерів компанії діє спеціальна партнерська ціна, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію на сайті.

Для партнерів компанії діє спеціальна партнерська ціна, авторизуйтесь або пройдіть реєстрацію на сайті.

≡ Олія чайного дерева антибактеріальна (Tea Tree Oil) | NSP-Center ☘️
empty basket
Ваш кошик порожній
Виберіть у каталозі товар, що цікавить
і натисніть кнопку «У кошик».
Перейти до каталогу
empty delayed
Відкладених товарів немає
Виберіть у каталозі товар, що цікавить
і натисніть кнопку
Перейти до каталогу
Замовити дзвінок
Пошук
Увійти
Email або логін
Пароль
Зареєструватись
Після реєстрації на сайті Вам стануть доступні партнерські ціни (зі знижкою 29%) на продукцію, а також відстеження стану замовлень, історія, особистий кабінет та інші можливості.
Укр | Рус
Замовити дзвінок
Email або логін
Пароль
Зареєструватись
Після реєстрації на сайті Вам стануть доступні партнерські ціни (зі знижкою 29%) на продукцію, а також відстеження стану замовлень, історія, особистий кабінет та інші можливості.

Олія чайного дерева антибактеріальна (Tea Tree Oil)

Олія чайного дерева антибактеріальна (Tea Tree Oil)
Олія чайного дерева антибактеріальна (Tea Tree Oil)
В наявності: Мало
997 грн.
-0%
997 грн.
- +
Купити
Додано
У вибране
В обраному
Порівняти
У порівнянні
Код товару: 3877
В наявності: Мало
Ціна (грн.)
997 грн.
-0% (по дисконтній )
997 грн.
Економія 0 грн.
Купити зі знижкою 29%

Для партнерів компанії діє спеціальна ціна.
Зареєструйтесь або авторизуйтесь та купуйте продукцію з 29% знижкою, а також накопичуйте бали з кожного замовлення.

- +
шт.
Купити
Додано
Тип
Масло;
Складові
100% олія австралійського чайного дерева (Melaleuca alternifolia);;
pv (бали)
12,4;
Групи косметики
Тіло;
Детальніше
Способи оплати
Доставка
Опис
Приголомшливий ароматерапевтичний засіб, помічник усунення дерматологічних проблем, визнаний борець з інфекціями – Ті Трі Ойл зобов'язаний посісти почесне місце у вашій аптечці та косметичці. На відміну від основного асортименту НСП нутрицевтичної спрямованості, продукт розрахований на зовнішнє застосування, однак і на цій ниві він демонструє унікальні характеристики, відомі людству протягом тисячоліть.
Хімічна формула олійного екстракту чайного дерева налічує не менше 48 біоактивних компонентів, чотири з яких більше ніде у природі не зустрічаються. Відповідно до стандартів якості наш монопродукт містить від 35 до 40% терпін-4-олу та 5% цинеолу для підтримки безпечного, але ефективного балансу між лікувальними властивостями та характерним дратівливим впливом активних елементів. Вигідно відрізняючись від подібної фармацевтичної та косметичної продукції, представленої у вигляді маслянистих розчинів, Tea Tree Oil від NSP містить 100-відсоткову ефірну олію Melaleuca alternifolia, що росте на австралійському континенті.
Суміш органічних речовин:
  • зміцнює імунітет, підвищуючи власні захисні сили організму;
  • має найпотужніший антисептичний ефект, що у вісім разів перевищує можливості карболової кислоти і в п'ять разів – спирту;
  • пригнічує інфекційний початок по відношенню до грампозитивних та грамнегативних бактерій, а також грибів;
  • прискорює загоєння різних пошкоджень шкіри від сухості, почервонінь і висипань до ран, опіків, порізів, синців, гематом;
  • виступає потужним інсектицидом, нещадним до паразитів, комарів, вош, коростяних кліщів;
  • нормалізує емоційне тло, забезпечує антистресову дію, заспокоює нервову систему;
  • при використанні в інгаляціях очищає від слизу дихальні шляхи, сприяє відходженню мокротиння, полегшує загальний стан під час хвороби.
Заправляйте аромалампи або інгалятори, приймайте ванни, збагачуйте улюблені креми та шампуні, наносьте на хворі ділянки шкірних покривів – використовуйте потенціал рослин для збереження здоров'я, молодості, краси.
Додаткова інформація
Тип
Масло;
Складові
100% олія австралійського чайного дерева (Melaleuca alternifolia);;
pv (бали)
12,4;
Групи косметики
Тіло;
Нанесення
Тіло;
Наявність
(Тимчасово не працює, доставляємо Новою Поштою)
В наявності:
мало
Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
Сб: з 9:00 до 15:00
Нд: вихідний
В наявності:
мало
Пн-Пт: з 9:00 до 18:00
Сб: з 9:00 до 15:00
Нд: вихідний
В наявності:
мало
Відгуки
Потрібна консультація?
Сумніваєтеся, чи підійде цей товар?
Зателефонуйте мені
#pic-full-width { padding-bottom: 25px; } #text { padding-bottom: 25px; line-height: 2; } #text-product { padding-bottom: 10px; padding-top: 10px; } #number-list { padding-bottom: 5px; padding-left: 60px; padding-left: 23px; line-height: 2; } .clearfix:after { content: " "; display: block; clear: both; visibility: hidden; line-height: 0; height: 0; } .column-text { -webkit-column-width: 662px; -moz-column-width: 662px; column-width: 662px; -webkit-column-count: 2; -moz-column-count: 2; column-count: 2; -webkit-column-gap: 10px; -moz-column-gap: 10px; column-gap: 10px; } .column-img { -webkit-column-width: 335px; -moz-column-width: 335px; column-width: 335px; -webkit-column-count: 4; -moz-column-count: 4; column-count: 4; -webkit-column-gap: 10px; -moz-column-gap: 10px; column-gap: 10px; }
Приголомшливий ароматерапевтичний засіб, помічник усунення дерматологічних проблем, визнаний борець з інфекціями – Ті Трі Ойл зобов'язаний посісти почесне місце у вашій аптечці та косметичці. На відміну від основного асортименту НСП нутрицевтичної спрямованості, продукт розрахований на зовнішнє застосування, однак і на цій ниві він демонструє унікальні характеристики, відомі людству протягом тисячоліть.
Хімічна формула олійного екстракту чайного дерева налічує не менше 48 біоактивних компонентів, чотири з яких більше ніде у природі не зустрічаються. Відповідно до стандартів якості наш монопродукт містить від 35 до 40% терпін-4-олу та 5% цинеолу для підтримки безпечного, але ефективного балансу між лікувальними властивостями та характерним дратівливим впливом активних елементів. Вигідно відрізняючись від подібної фармацевтичної та косметичної продукції, представленої у вигляді маслянистих розчинів, Tea Tree Oil від NSP містить 100-відсоткову ефірну олію Melaleuca alternifolia, що росте на австралійському континенті.
Суміш органічних речовин:
  • зміцнює імунітет, підвищуючи власні захисні сили організму;
  • має найпотужніший антисептичний ефект, що у вісім разів перевищує можливості карболової кислоти і в п'ять разів – спирту;
  • пригнічує інфекційний початок по відношенню до грампозитивних та грамнегативних бактерій, а також грибів;
  • прискорює загоєння різних пошкоджень шкіри від сухості, почервонінь і висипань до ран, опіків, порізів, синців, гематом;
  • виступає потужним інсектицидом, нещадним до паразитів, комарів, вош, коростяних кліщів;
  • нормалізує емоційне тло, забезпечує антистресову дію, заспокоює нервову систему;
  • при використанні в інгаляціях очищає від слизу дихальні шляхи, сприяє відходженню мокротиння, полегшує загальний стан під час хвороби.
Заправляйте аромалампи або інгалятори, приймайте ванни, збагачуйте улюблені креми та шампуні, наносьте на хворі ділянки шкірних покривів – використовуйте потенціал рослин для збереження здоров'я, молодості, краси.
" />